• Home
  • WELKOM

Gasthof Palace ligt boven op de Kluisberg, aan de rand van het Kluisbos. Dit is één van de grootste bossen van de Vlaamse Ardennen met waardevol natuurgebied en uitgebreide recreatiemogelijkheden. Het prachtige heuvellandschap op de grens van Oost-Vlaanderen en Henegouwen vormt een natuurlijk kader voor alle bezoekers: wandelaars, fietsers, ruiters, enz.

Sinds 1950 en reeds drie generaties lang onthaalt het Gasthof Palace zijn klanten van ganser harte. Zowel in het restaurant als in de feestzaal brengen we u een Frans-Belgische keuken met een discrete en stijlvolle bediening in een familiale sfeer. Wij doen er alles aan om het eenieder naar de zin te maken en ervoor te zorgen dat iedereen zich thuis voelt.

We hopen u weldra bij ons te mogen ontvangen.

Familie Vanmeerhaeghe

Noteer in uw agenda
Cadeaubon

Bent u op zoek naar een origineel geschenk? Met onze cadeaubon kan u vrienden en familie verrassen met een heerlijk diner. U kan uw bon zelf komen afhalen of, mits betaling vooraf, laten opsturen. Vraag uw cadeaubon aan via ons contactformulier. Vergeet zeker niet het gewenste bedrag te vermelden.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Wenst u op de hoogte te blijven van onze evenementen en acties?
Schrijf u dan vlug in op onze nieuwsbrief.